Green Food Truck

Wie zijn wij?

Wij zijn Stephen en Jetske, standhouders van de Green Food Truck. Je kent ons misschien al wel van het biologische lunch café: Green Café in Velp. Voor 3,5 jaar hebben wij dit lunch café samen gerund. Bij ons concept draait alles om gezondheid. Met onze gerechten willen wij dan ook graag meegeven aan anderen, om bewust te zijn van wat je eet en doet. Voor onszelf, het milieu en voor dieren. Fun fact: onze vintage truck heeft al ruim 1,5 miljoen kilometer op de teller!

Healthy food gemaakt met liefde.

Onze gerechten zijn bijna compleet gebaseerd op fruit en groente, vers en volledig vegetarisch en biologisch. Welkom bij de Green Food Truck! Bij ons draait het om gezond eten: simpel, goed en kwalitatief. Wij willen zo weinig mogelijk doen met de producten waar wij mee werken en maken alles zelf. Onze gerechten worden bereid met diverse regionale producten.

Op ons menu vind je een variatie aan gezonde gerechten en sapjes. De gerechten van onze Green Food Truck zijn trendy en helemaal ‘van nu’. Zo kun je bij ons onder andere genieten van smoothie bowls, avocado toast, soep, side bowls en vegan sushi bowls. Ons voedsel wordt met liefde bereid en dat proef je!

Ons #1 gerecht? Ovenbaked falafel bowl! Try it!

Menu Green Food Truck
Menu Green Food Truck
Menu Green Food Truck