standhouder green food truck

Wie zijn wij?

Wij zijn Stephen en Jetske, standhouders van de Green Food Truck. Je kent ons misschien al wel van het biologische lunch café: Green Café in Velp. Voor 3,5 jaar hebben wij dit lunch café samen gerund. Bij ons concept draait alles om gezondheid. Met onze gerechten willen wij dan ook graag meegeven aan anderen, om bewust te zijn van wat je eet en doet. Voor onszelf, het milieu en voor dieren. Fun fact: onze vintage truck heeft al ruim 1,5 miljoen kilometer op de teller!

Green Food Truck: Healthy food gemaakt met liefde.

Welkom bij onze healthy truck! Onze gerechten zijn bijna compleet gebaseerd op fruit en groente, vers en volledig vegetarisch en biologisch. Bij ons draait het om gezond eten: simpel, goed en kwalitatief. Wij willen zo weinig mogelijk doen met de producten waar wij mee werken en maken alles zelf. Zo worden onze gerechten bereid met diverse regionale producten. 

Op ons menu vind je een variatie aan gezonde gerechten en sapjes. De gerechten van onze Green Food Truck zijn trendy en helemaal ‘van nu’. Zo kun je bij ons onder andere genieten van smoothies, gezonde salades en vega(n) wraps. Ons voedsel wordt met liefde bereid en dat proef je! Voor alle gerechten kun je kijken naar het Green Food Truck menu. We verrassen je graag met onze biologische vega(n) gerechten!

Ons #1 gerecht? Ovenbaked falafel bowl! Try it! Tot snel bij de Green Food Truck!

gezonde sapjes
green food truck
gezonde gerecht van green food truck