Hero Image
Open menu

Business

Een leuk bedrijfsuitje in de buurt van Arnhem? Dat kan bij Foodhall Arnhem. Bij ons ben je aan het juiste adres! Wil jij een bedrijfsuitje bij dé hotspot van Arnhem? Dat kan! Er kan vanaf 8 personen een tafel bij ons gereserveerd worden.

Reserveer

Groeps
Arrangement

Daarnaast kan je bij ons voor groepen creditpasjes aanvragen. Hoe kom je aan zo’n pasje? Je kan een pas aanvragen bij de bar of al van tevoren via de mail. Wij zetten vervolgens het besproken bedrag op je pasje. Hiermee kan je dus bijvoorbeeld trakteren als jij met je vriendengroep voor je verjaardag komt of wanneer jij met je bedrijf komt en iedereen een vast budget krijgt. Je kan bijvoorbeeld 10 passen met 30 euro aanvragen. Als je met een groep van 10 personen of meer gebruik wil maken van onze pasjes, laat dit dan ons van te voren even weten. Dan zorgen wij dat de pasjes alvast voor jullie klaarliggen! De pas is te besteden bij alle foodstands en de bar.

Tevens kunnen de pasjes ook als cadeaubon worden gebruikt. Zo kan je ook je vrienden of familie verrassen met een cadeaubon! Let op! Het tegoed van de passen kunnen niet retour worden gegeven en het verlies van de pas is op eigen risico.

Heb je verder nog vragen over de mogelijkheden van je bedrijfsuitje of over de (cadeau)pasjes?Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier of mail naar info@foodhallarnhem.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. See you soon!

Img 8912
Img 8908
Img 8948 1
Img 8967

Actieve teambuildinguitjes

Bouw aan een leuker en sterker team met de actieve teambuilding workshops van Excel Events. Zij bieden diverse uitjes die jou en je team in beweging krijgen, terwijl je elkaar nog beter leert kennen. De DISC-oefeningen zorgen ervoor dat je als team beter op elkaar ingespeeld raakt.

Vanaf Foodhall Arnhem gaat er een pontje naar de overkant van de Rijn, waar zich de bestemming van het perfecte teamuitje bevindt. Er zijn verschillende programma's mogelijk met verschillende activiteiten, doelen en tijdsduur. Neem contact op via ons contactformulier voor meer informatie over deze samenwerking.

Openingstijden

Ma
Gesloten

Di-Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Vr en Za
12:00 - 01:00

De keukens sluiten zondag t/m donderdag om 21:00 en vrijdag en zaterdag om 22:00.