Hero Image
Open menu

Foodstands 
&
Bar

Bestel je eten bij een foodstand naar keuze. Bij onze foodstands ontvang je een buzzer die afgaat op het moment dat het gerecht klaar is. Op dat moment kan jij je bestelling ophalen en kan je samen genieten van de heerlijke culinaire gerechten die Foodhall Arnhem te bieden heeft. Met onze culinaire talenten is Foodhall Arnhem de ideale plek om samen te komen en te genieten van de lekkerste gerechten. Zo is er genoeg keuze aan heerlijke gerechten met onze diverse keukens. Daarnaast heeft onze bar heerlijke drankjes die passen bij de culinaire gerechten van onze stands. Er kan vanaf 8 personen een tafel bij ons gereserveerd worden.

12st.

Interesse in een bedrijfsuitje?

Neem dan contact op met ons

Contact

Rose’s Beach &
Foodhall Arnhem

Heb je liever een hapje van Foodhall Arnhem op het strand? Ook dat kan! De lekkerste gerechten kun je bij de 13 diverse stands afhalen en meenemen naar Rose’s Beach. Zo kom je niks tekort op ons stadsstrand. Foodhall Arnhem kent eindeloze mogelijkheden en vele gerechten. Er is zoveel lekker eten te verkrijgen. Gelukkig hebben veel stands ook sharing platters om samen te delen. Zo kun je vele diverse hapjes ook proeven! Er is genoeg keuze voor iedereen, met het diverse aanbod van de 13 verschillende stands.

Onze
standhouders

Foodhall Arnhem is dé plek om uit je comfortzone te stappen! Probeer eens wat nieuws en kom lekker eten in Arnhem. Ben je benieuwd naar welke wereldwijde keukens wij aanbieden? Neem hieronder een kijkje in de keuken van onze standhouders. Ze verrassen je graag! Naast lekker eten verzorgen wij ook een passend drankje vanuit onze grote centrale drankenbar. Wij serveren een grote diversiteit aan drankjes. Onder andere cocktails, speciaal bieren en bijzondere wijnen. Liever thee of een heerlijke koffie? Ook dat kan. Voor elk gerecht hebben wij het juiste drankje in huis.

De Bar

Foodhall Logo
Openingstijden

Di t/m Do en Zo
12:00 - 22:00
Vr en Za
12:00 - 01:00