Hero Image
Open menu

Antepia

Antepia brengt een Arabisch restaurant naar Arnhem! Bij Antepia vind je verschillende gerechten uit de Arabische keuken, waaronder onze specialiteit: houtskool gerechten. We presenteren dan ook graag onze houtskool proeverijen in de Foodhall. Op onze menukaart vind je verschillende vleessoorten zoals lamsvlees, koteletten, kip en gehaktstaven. Daarnaast hebben we bij Antepia ander lekker eten. Heb je wel eens gehoord van Mezzes? Dit is een soort tapas. Dip & share op z’n Arabisch! Mezzes zijn het proberen waard!

In onze keuken wordt alles vers bereid en op een spies gegrild. We maken gebruik van recepten uit het Midden-Oosten met authentieke specerijen en kruiden uit Turkije, zoals gedroogde chilipepers. Ook zorgen we graag voor beleving en sensatie bij onze gasten.

Ben je benieuwd naar onze Arabische gerechten of proeverijen? Neem gerust een kijkje in onze menukaart en hopelijk zien wij je snel bij Antepia!

Wie ben ik?

Ik ben Ali de standhouder van Antepia. Ik heb een passie voor voedsel, en dan voornamelijk Arabisch voedsel. Koken zit in mijn kern en heb ik van huis uit meegekregen. Daarom ben ik regelmatig door het land te vinden op festivals met mijn foodtruck. Waar het koken van voedsel bij mij om draait? De belevenis, sensatie, smaken en het proeven van authentiek Arabisch. Mijn #1 gerecht zijn zeker de lamskoteletten!

greg
greg
greg
greg

Interesse in een bedrijfsuitje?

Neem dan contact op met ons

Contact
Openingstijden

Ma
Gesloten

Di-Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Vr en Za
12:00 - 01:00

De keukens sluiten zondag t/m donderdag om 21:00 en vrijdag en zaterdag om 22:00.