Hero Image
Open menu

Pizza Autentica

Met de heerlijke pizza’s van Pizza Autentica reis je spontaan naar Italië. Hoe wij dit doen? Met onze houtoven, ingrediënten en pizzabakkers uit Napoli. Ja, je lees het goed. Alles komt werkelijk uit Napoli!

Het unieke aan de houtoven is dat hij is gemaakt met echte lavasteen. Daardoor kan het in de oven maar liefst 500 graden worden! Daarnaast leveren kleine familiebedrijven onze ingrediënten. Hier kiezen wij bewust voor, zodat wij met ambachtelijke producten de kwaliteit kunnen leveren zoals het hoort. Zo kunnen wij jou de authenticiteit van onze Italiaanse pizza’s laten proeven. Immers worden onze pizza’s met de hand gemaakt door onze pizzabakkers uit Napoli. Net als in Italië! Een écht Italiaans restaurant in Arnhem centrum!

Krijg je al trek? Dan ben je van harte welkom bij Pizza Autentica. Onze Napolitaanse pizza chef Simone Marechiaro maakt met liefde onze pizza’s voor je klaar om het heerlijke Italië te laten proeven!

Ben je benieuwd naar alle gerechten van Pizza Autentica?

Wie ben ik?

Pizza Autentica brengt de authentieke Italiaanse pizza naar Foodhall Arnhem. Zo staat er in de Foodhall een echte Napolitaanse houtoven waarin deze heerlijke pizza’s worden gemaakt. Zo onderscheiden wij ons van de reeds bestaande pizzeria’s in Nederland. Elke week is er een pizza van de week en elke maand hebben wij een pizza special. Zo kan je elke keer weer iets nieuws proberen. Reis jij mee naar Italië?

greg
greg
greg
greg

Interesse in een bedrijfsuitje?

Neem dan contact op met ons

Contact
Openingstijden

Ma
Gesloten

Di-Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Vr en Za
12:00 - 01:00

De keukens sluiten zondag t/m donderdag om 21:00 en vrijdag en zaterdag om 22:00.