Hero Image
Open menu

Sweet Honey Bakery

Een stand vol zoetigheden in een snoepwinkeltje. Op rommelmarkten in Frankrijk heb ik mijn inrichting bij elkaar gesprokkeld. Mijn creaties zijn huisgemaakt en hebben allen mijn eigen culinaire twist. Hiervoor maak ik graag gebruik van Oosterse specerijen, zoals kaneel, kardemom, gember en rozenwater.

Ik werk samen met SUE (Zoet Zonder Suiker) voor de gezonde taartjes. Dit zijn echt superfood taartjes. Klein en fijn! Wat heb ik zoal in mijn taartvitrine staan? Een klein standaard aanbod gecombineerd met seizoensproducten. Mijn specialiteit zijn: mijn carrotcake en de échte Franse crêpes die ik vers voor je bak.

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Jasmine. Van jongs af aan kun je me vinden in de keuken met mijn handen in het deeg en marsepein. Vanaf mijn 7e jaar verkoop ik mijn taarten aan mijn vaste klantenkring. Ik ben opgegroeid in een grote horecafamilie. Koken en bakken is mij met de paplepel ingegoten. Op mijn 18e ben ik naar London verhuisd om de opleiding ‘Culinary arts’ te volgen. Daar heb ik les mogen krijgen van de strenge chefs van ‘Le Cordon Bleu’. Ik ben de jongste leerling ooit die deze opleiding met succes heeft afgerond. Tijdens mijn opleiding in London ben ik gescout als ‘nieuw talent’ door mijn grote voorbeeld, meesterpatissier ‘Dominique Ansel’. Een aanbieding voor een baan bij deze getalenteerde patissier in New York, heb ik na heel lang nadenken toch afgeslagen. Nederland is mijn land en Arnhem is mijn stad. Daarom heb ik nu mijn eigen foodstand in Foodhall Arnhem.

greg
greg
greg
greg

Interesse in een bedrijfsuitje?

Neem dan contact op met ons

Contact
Openingstijden

Ma
Gesloten

Di-Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Vr en Za
12:00 - 01:00

De keukens sluiten zondag t/m donderdag om 21:00 en vrijdag en zaterdag om 22:00.