Hero Image
Open menu

Carpaccio club

Zoals de naam al zegt, draait het bij deze stand om het favoriete voorgerecht van velen: de carpaccio. Hoe lekker is het immers om je reis langs verschillende foodstands te beginnen met een vers gemaakte carpaccio? Naast de welbekende, originele carpaccio als voorgerecht, biedt de Carpaccio Club nog veel meer. Ze bieden carpaccio in verschillende vormen en maten. Hierbij kan je onder andere denken aan verfrissende salades, lunchgerechten of een unieke borrelplank.

Lunchen bij de Carpaccio Club

Dat de echte carpaccio-lovers zich hier kunnen uitleven is geen verrassing meer. Vooral voor hen is de lunch bij de Carpaccio Club enorm geschikt. Van wraps tot broodjes en van klassiek tot met een twist. Zo kan je de Carpaccio Club sandwich in drie varianten krijgen: met rundvleescarpaccio, zalmcarpaccio of vitello tonato. Zoek je een minder bekende carpaccio? Probeer dan een keer de Aziatische carpaccio salade.

De Vittore Carpaccio

Zin in een borrel en een bite? De Vittore Carpaccio is een borrelplank die zijn naam dankt aan de gelijknamige Venetiaanse schilder. De plank bestaat uit een variatie van rundvlees-carpaccio’s. Deze carpaccio’s worden geserveerd op canapé’s met diverse toppings. Zo zit er voor ieder wat naar wens bij. Wil je de borrel echt compleet maken? Denk dan eens aan het bestellen van een lichte witte wijn of een glas rosé voor bij de carpaccio.

Eigenaar Anthony

De Carpaccio Club wordt gerund door ondernemer Anthony. Na jaren in de horeca gewerkt te hebben, besloot hij deel uit te maken van de Foodhall Arnhem met de foodstand Carpaccio Club. Anthony vond hier met zijn 20+ jaar ervaring in de horecabranche een ontbrekende ‘’foodfactor’’: carpaccio’s! Deze creatieve ondernemer is er vol voor gegaan en voorziet zijn gasten van een scala aan diverse carpaccio’s. Van klassieke carpaccio’s tot uitgebreide versies. Van lunch tot borrel en de start van het diner, alles is voorzien.

greg
greg
greg
greg

Interesse in een bedrijfsuitje?

Neem dan contact op met ons

Contact
Openingstijden

Ma
Gesloten

Di-Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Vr en Za
12:00 - 01:00

De keukens sluiten zondag t/m donderdag om 21:00 en vrijdag en zaterdag om 22:00.