Er is veel te doen in Arnhem. Zo kun je elke dag shoppen in het centrum van Arnhem en zijn er vele musea in de buurt. Het centrum van Arnhem zit vol met vele leuke restaurants en cafés. Wil je gewoon een drankje doen óf heerlijk uitgebreid lunchen of dineren in Arnhem? Dan ben je bij Foodhall Arnhem op het goede adres. Met 13 stands is er genoeg keus voor iedereen!

Heerlijk eten in een hal met 13 uiteenlopende stands

Wanneer je binnenloopt bij Foodhall Arnhem, kom je letterlijk in een grote hal terecht met een kas aan de achterzijde. Ook hier vindt je diverse stands. De foodhall is letterlijk een grote hal in Arnhem met een uitgebreide keuze aan restaurants. Zo is er wat voor de zoetekauw, maar ook voor wie graag lekker gezond eet.

Van zoetigheid tot super healthy

Binnen de Foodhall kan je Italiaans, Chinees, Japans, Vietnamees, Arabisch en Mexicaans eten. Toch liever zin in een goed stuk vlees? Dan kan je goed terecht bij The Butcher Shop. Onze grillmaster maakt de lekkerste steaks en burgers. Zin in vis? Dan is de VisBar wat voor jou. Van oesters tot een hele kreeft. Daarnaast vind je in onze hal ook heerlijke gezonde gerechten.

Glutenvrij en veganistisch eten

Ga je met een groep uit eten en zijn er diverse allergieën binnen de groep? Bij Foodhall Arnhem kan iedereen slagen. Glutenvrij, vegetarisch, veganistisch of halal eten? Geen enkel probleem! Zo zijn er meerdere stands die hier rekening mee houden. Denk onder andere aan: de Green Food Truck, MuiMui Vietcorner en Antepia. Dus zoek jij een plek waar iedereen lekker kan eten? Alles is mogelijk bij Foodhall Arnhem.

Groepsarrangement bij Foodhall Arnhem

Je verjaardag bij Foodhall Arnhem vieren of kom je gewoon met een grotere groep? Dan is ons groepsarrangement misschien wat voor jou. Met ons groepsarrangement krijg jij met je groep het aantal aangevraagde pasjes met het budget dat jij wil besteden. Zo weet je direct wat je verjaardag gaat kosten. De pasjes zijn te besteden bij alle foodstands én de bar.

Restaurant in het centrum van Arnhem

Wil je graag wat biertjes drinken? Geen probleem! Met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Met het Centraal Station, Willemsplein en Velperplein op loopafstand ben je zo weer thuis.

Kom je van ver óf ben je een keer met de auto in de buurt? Voor parkeren bij Foodhall Arnhem kun je direct achter de Foodhall terecht. Aan de Trans is er een grote parkeerplaats, waar je ook via de achterzijde van Foodhall Arnhem naar binnen kan. Daarnaast is er op 100 meter afstand Parkeergarage Rozet, hier kan je na 18:00 uur voor 0,50 cent per uur parkeren. Ook bevindt Parkeergarage Q-Park zich ook in de buurt. Hier is genoeg plek voor je auto. Foodhall Arnhem is prima te bereiken door de ligging vlakbij de N225.

oester friday oesters van de visbar
bento box japanse lunch arnhem
foodhall arnhem gin