Hero Image
Open menu

The sushi bar

Bij The Sushi Bar streven wij naar hoge kwaliteit van onze original sushi’s. Dit houdt in dat ze goed gevuld, vers en smaakvol zijn. Alle producten die wij gebruiken in onze gerechten zijn dagvers en dat is één van de redenen waarom onze sushi zo lekker is.

Kom bij ons langs en bestel sushi van ons unieke menu. We bereiden onze sushi dagvers met de hand. Wij willen dat jij de versheid en kwaliteit van onze sushi proeft. Daarbij experimenteren we continu met ingrediënten. Zo gaan wij voor de mooiste en lekkerste sushi in Arnhem!

Naast heerlijke losse sushi hapjes kun je bij The Sushi Bar ook terecht voor sashimi, sushi platters, poké bowls en appetizers. De lekkerste sushi in Arnhem kun je nu ook via Deliveroo bestellen!

いただきます! Oftewel: Eet smakelijk!

Wie zijn wij?

Wij zijn Jeffrey en Yanto, standhouders van The Sushi Bar. Beide echte horeca-mannen. Jeffrey is 6 jaar geleden begonnen als bezorger bij een sushi restaurant en langzamerhand de keuken ingetrokken. Met een al goedlopende eigen sushi tent zet hij samen met Yanto een stap in de Foodhall Arnhem. Waarom zijn Jeffrey en Yanto samen The Sushi Bar begonnen? Er is niets lekkerder dan sushi!

Interesse in een bedrijfsuitje?

Neem dan contact op met ons

Contact
Openingstijden

Ma
Gesloten

Di-Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Vr en Za
12:00 - 01:00

De keukens sluiten zondag t/m donderdag om 21:00 en vrijdag en zaterdag om 22:00.