Hero Image
Open menu

The Butcher Shop

Bij The Butcher Shop heb je keuze uit een uitgebreid menu. Van veggies tot overheerlijke burgers en steaks direct van de houtskoolgrill. Met mijn passie voor koken sta ik elke dag genietend achter het vuur de heerlijke stukken vlees om te draaien. Het vlees wordt op echt hout bereid, wat vervolgens verkoold tot houtskool. Hierdoor wordt de smaak extra lekker.

Deze stand is toch wel voor de échte vleesliefhebbers. Zo verkopen we kogelbiefstuk, dry aged rib eye en nog meer heerlijke gerechten van de houtskoolgrill. Menig hart (vooral van de mannen, maar we sluiten vrouwen zeker niet uit) gaat hier toch wel een stukje harder van kloppen.

Ook aan de vegetariërs wordt er gedacht. We grillen namelijk ook groenten en we verkopen veggie burgers. Zo hopen wij iedereen blij te kunnen maken met onze gerechten. Ik haal het meeste energie uit de bezoekers die genieten van hun eten. Zo kan ik dag in, dag uit met een glimlach en met een tevreden gevoel mijn klanten begroeten.

Zie ik jou binnenkort? Kom gerust een kijkje nemen bij The Butcher Shop!

Wie ben ik?

Ik ben Renato van Leeuwen en ik ben standhouder van The Butcher Shop. Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot verpleegkundige maar met een grote passie voor koken ben ik uiteindelijk toch in de horeca beland. Hiervoor heb ik acht jaar in het restaurant van mijn broer gewerkt. Ik heb daar ontzettend veel mogen leren.

greg
greg
greg
greg

Interesse in een bedrijfsuitje?

Neem dan contact op met ons

Contact
Openingstijden

Ma
Gesloten

Di-Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Vr en Za
12:00 - 01:00

De keukens sluiten zondag t/m donderdag om 21:00 en vrijdag en zaterdag om 22:00.