Hero Image
Open menu

MuiMui Vietcorner

In de Vietnamese keuken vind je veel meer dan alleen maar loempia’s. Daarbij is Vietnamees eten gezond én lekker! Zo vind je bij de MuiMui Vietcorner ook Pho; de traditionele Vietnamese noedelsoep. Daarnaast zijn er zo veel meer lekkere gerechten te vinden bij de Vietcorner. Zoals de heerlijke crispy buns en home made bapao buns! Kun je niet kiezen? Dan is de MuiMui sharing platter wat voor jou. Bij de MuiMui sharing platter krijg je een heerlijke proeverij aan Vietnamese gerechten. Heerlijk bij de borrel, maar ook om samen verschillende gerechten te proeven!

Bij MuiMui Vietcorner werken we alleen met verse ingrediënten. Daardoor kunnen we onze gerechten aan jouw wensen aanpassen. Zo is het mogelijk om onze spring rolls vegetarisch en ook vegan te verkrijgen. Zo kan iedereen de Vietnamese keuken proeven!

Wie zijn wij?

Wij zijn Ting en Hoang, standhouders van MuiMui Vietcorner. Ting zit al sinds 2014 in het vak. Maar daarvoor had ze al een grote liefde voor koken. Het begon toen Ting haar man Hoang leerde kennen. Ze wilde hem graag verrassen met heerlijke Vietnamese gerechten en daarbij ontdekte ze ook haar liefde voor koken. Uiteindelijk is deze hobby uitgelopen tot een eigen bedrijf. Ting wil de Vietnamees eten in Arnhem naar voren brengen. Er is zo veel meer dan alleen loempia’s. Zo brengt Ting jou de échte Vietnamese gerechten die jij ook in Vietnam kunt vinden.

greg
greg
greg
greg

Interesse in een bedrijfsuitje?

Neem dan contact op met ons

Contact
Openingstijden

Ma
Gesloten

Di-Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Vr en Za
12:00 - 01:00

De keukens sluiten zondag t/m donderdag om 21:00 en vrijdag en zaterdag om 22:00.