Sichuan Dimsum

Wie ben ik?

Ik ben Ping Cao. Ik heet jullie van harte welkom bij mijn eigen Sichuan Dimsum. Mijn passie? Ik wil mensen Chinese gerechten laten proeven volgens de authentieke Sichuan receptuur. Al jaren heb ik mijn eigen Chinese restaurant in Velp, waar mensen vanuit het gehele land naartoe komen. Nu breng ik mijn restaurant ook naar het centrum van Arnhem. Wat is mijn nummer één gerecht? Alles. Elk gerecht is anders en uniek!

China zonder pangang.

Maar pangang is toch typisch Chinees? Niet in de keuken van het authentieke Sichuan, een provincie in China. Uit deze provincie komen onze authentieke Chinese recepten. Unieke gerechten, dus unieke smaken. Bij ons, Sichuan Dimsum, kun je Chinees eten zoals ze dat in Sichuan bereiden, want wij zijn een écht Chinees restaurant.

Het menu is erg uitgebreid, zodat iedereen volop kan genieten van de diversiteit van de Chinese gerechten. Proef heerlijke pasteitjes, bami, saté, verschillende soepen, dimsum, pasta’s, en nog veel meer! Al onze gerechten worden bereid volgens de Sichuaanse receptuur. De Sichuaanse pepers zijn de kers op de taart. Al het eten is vers en wordt vooral bereid door middel van stomen. Weinig olie = healthier living.

traditioneel gerecht chinees restaurant sichuan dimsum arnhem
chinees restaurant in foodhall arnhem
chinese gerechten van sichuan dimsum in foodhall arnhem