Hero Image
Open menu

Peruaans restaurant Ceviche Con Cuchara

Maak kennis met de Peruaanse keuken in restaurant Ceviche Con Cuchara! Laat je meenemen op een reis door het magische Peru door de authentieke gerechten. Chef-kok en eigenaar Paul Vigo Berrospi kan na jaren workshops geven over Peruaans koken, als geen ander met veel plezier de sfeer en de smaak van Peru overbrengen. Zoals we weten van dit Zuid-Amerikaanse land gaat het namelijk niet alleen om de smaken, maar ook om de volledige belevenis. Zo ook in dit Peruaans restaurant!

De Peruaanse keuken

Proef de traditionele gerechten met een unieke twist. Zo kan je denken aan de vers gegrilde tonijn of de verrukkelijke Lomo saltado. Maar ook voor een ieder die al fan is van de Peruaanse keuken heeft dit restaurant genoeg aanbod. Zo zijn er ook klassieke gerechten zoals de Ceviche Clàsico, of de geroosterde bloemkool met Peruaanse saus. Je hoeft dus zeker geen saaie maaltijd te verwachten. De gerechten zijn met zorg en liefde samengesteld. Zin in een visueel voorproefje? Check dan de prachtige foto’s van Ceviche Con Cuchara op hun Instagram. Chef Paul Vigo Berrospi is naast een geweldige kok ook een goede fotograaf.

Ceviche Con Cuchara bij Foodhall Arnhem

Bij Foodhall Arnhem is iedereen welkom. Door niet alleen een Peruaans restaurant te hebben, maar ook een Italiaanse foodstand, een sushi bar en veel meer, is er voor ieder wat wils. Dit culinaire avontuur geeft je de kans om een wereldreis aan gerechten te proeven. Bestel je eten bij een foodstand naar keuze en krijg een buzzer die afgaat wanneer je gerechten klaar zijn. Bestel bij de bar de drankjes die de perfecte aanvulling zijn op jouw maaltijd en geniet van de volledige ervaring. Ben je met een groep van 8 personen of meer? Vergeet dan niet een tafel te reserveren!

greg
greg
greg
greg

Interesse in een bedrijfsuitje?

Neem dan contact op met ons

Contact
Openingstijden

Ma
Gesloten

Di-Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Vr en Za
12:00 - 01:00

De keukens sluiten zondag t/m donderdag om 21:00 en vrijdag en zaterdag om 22:00.