Hero Image
Open menu

Balou's Borrelplanken

Bij het borrelen horen natuurlijk goed uitziende borrelplankjes. De gerechten van Balou’s zijn ideaal om te delen. We gebruiken all time favorite producten en hebben voor iedereen wat wils. Zowel de kaasliefhebber, de vegetariër als de carnivoor kan bij ons terecht! Natuurlijk zijn er ook andere lekkere snacks als gemarineerde burrata, chicken bites en de onmisbare bittergarnituur. Met een lekker wijntje, speciaal biertje of een smaakvolle cocktail kun je heerlijk genieten van onze gerechten.

Luxe belegde broodjes voor de lunch

Naast de borrelplankjes voor bij de borrel kun je ook bij Balou’s terecht tijdens de lunch. We serveren heerlijke luxe broodjes met oa. pulled chicken, serranoham of gegrilde groenten. Dat klinkt toch heerlijk? Het water loopt bij ons ook al in de mond.

Kevin van Balou’s Borrelplanken

Ondernemer Kevin is het brein achter Balou’s Borrelplanken. Daarnaast is hij ook eigenaar van de Spaghettiria, de tweede stand in zijn naam. Als echte foodie weet hij als geen ander hoe een borrelplank er uit hoort te zien. Door zijn grote hart voor de horeca en jaren aan ervaring kan je niks buiten goede service en fantastisch eten verwachten.

greg
greg
greg
greg

Interesse in een bedrijfsuitje?

Neem dan contact op met ons

Contact
Openingstijden

Ma
Gesloten

Di-Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Wo-Do, Zo:
12.00 - 22.00

Vr en Za
12:00 - 01:00

De keukens sluiten zondag t/m donderdag om 21:00 en vrijdag en zaterdag om 22:00.