Foodhall Arnhem is niet alleen de hotspot waar je heerlijk kunt dineren, maar deze ‘food market’ is ook een hele leuke plek om te lunchen! Van goed belegde broodjes tot een complete Bento Box, met onze 13 uiteenlopende stands heb je een uitgebreide keus om lekker te lunchen in Arnhem.

Lekkerste belegde broodjes

Bij verschillende stands binnen de Foodhall kun je tijdens de lunch heerlijk belegde broodjes vinden. Zo heb je bijvoorbeeld bij onze Charcuterie tijdens de lunch een uitgebreide keuze aan goed belegde broodjes. Wat dacht bijvoorbeeld van een broodje gerookte zalm of klassieke steak sandwich? Klinkt goed toch? Ook bij de Green Food Truck zijn er belegde broodjes en heerlijke wraps te vinden!
Heb je meer zin in een Italiaanse lunch? Probeer dan een van de Focaccia’s van Pizza Autentica. Durf jij voor een pittige te gaan? Ga dan voor de Focaccia Spianata Romana Piccante!

Internationale lunch in Arnhem Centrum

Naast de broodjes zijn er nog vele internationale lunch gerechten te ontdekken in de Foodhall. Zo heeft The Sushi Bar de bekende Japanse Bento Boxen. Ben je meer een zoetekauw? Ga dan eens voor de heerlijke spelt pannenkoekjes met vers fruit en honing van de Green Food Truck of de klassieke french toast met aardbeien van de Sweet Honey Bakery. Waar ga jij voor? Deze uitgebreide keuzes maken de Foodhall een prima plek om te lunchen in Arnhem, toch? 😉

Bij een lekkere lunch horen natuurlijk smoothies, verse sapjes en meer!

Bij een heerlijke lunch in Arnhem hoort natuurlijk ook wat te drinken. Ook daarin heb je een uitgebreide keus binnen de Foodhall. Zo heb je bij ons de keus uit onder andere heerlijke smoothies, vers geperste sapjes of warme dranken zoals een kopje cappuccino of munt thee.

focaccia lunch in arnhem
bento box japanse lunch arnhem
spelt pannenkoekjes lunch in arnhem