

The Carpaccio Club



Wie zijn wij?
Wij zijn Martin en Anthony.
Twee ondernemers die door heel Nederland met elkaar en
voor elkaar hebben gewerkt in de horecabranche. Met allebei
al ruim 20 jaar ervaring in deze branche, besloten om deel uit
te maken van 1 van de foodstands in de Foodhall in Arnhem
en daarbij een ontbrekende “foodfactor” te verzorgen:
carpaccio’s!
Van klassieke carpaccio’s tot uitgebreide versies. Van lunch
tot borrel en de start van het diner, alles is voorzien.
The Carpaccio Club
De start van een diner gaat vaak gepaard met een
voorgerecht, en in veel gevallen is dit een carpaccio. Hoe
lekker is het om jullie diner bij de Foodhall te beginnen met
een vers gemaakte carpaccio om daarna te genieten van al
het andere lekkers wat de Foodhall te bieden heeft. Maar ook
voor de lunch kun je kiezen uit een carpaccio op brood, wrap
of in een salade.
De Vittore Carpaccio
Deze plank dankt zijn naam aan de Venetiaanse schilder en waar het gerecht naar vernoemd is.
Deze borrelvariant is een variatie van rundvleescarpaccio ’s
geserveerd op canapé’s met diverse toppings.
Volg ons op instagram: @thecarpaccioclub