Lekker eten
begint bij Foodhall Arnhem,

Hero Image
Open menu

Heerlijk eten
in Arnhem?

Foodhall Arnhem, gelegen aan de Rijnkade te Arnhem, brengt diverse wereldkeukens samen naar één plek. Hier zorgen onze enthousiaste ondernemers en culinaire talenten voor de lekkerste hapjes en drankjes. Wat is ons doel? Het ultieme vakantiegevoel ervaren doordat het lijkt alsof je je op een buitenlandse markt bevindt. Zo dichtbij kun je het vakantiegevoel bij Foodhall Arnhem ervaren.

Elke ruimte heeft haar eigen sfeer en indeling, passend bij de authenticiteit van de keuken en smaak van de standhouder. Dus dertien keukens met dertien verschillende sferen en smaken. De wereldse gerechten worden bereid en klaargemaakt waar je bij staat. Dit betekent dus dat alles 100% vers is. Lekkerder dan dat kun je het niet krijgen! Wil je grenzeloos eten in Arnhem? Kom dan naar Foodhall Arnhem.

Bekijk de 12 Foodstands
Foodhall Logo
Foodhall Logo
Foodhall Logo

Foodhall
Beach

Welkom bij Foodhall Beach! In de zomermaanden toveren wij de stad om tot een waar strandparadijs. Kom heerlijk tot rust op onze strandstoelen aan het water en geniet van de zon op je gezicht en het zand tussen je tenen. Onze vernevelaars en zwembad zorgen voor de nodige verkoeling op warme dagen.

Of je nu van de zon houdt of juist liever in de schaduw vertoeft, bij Foodhall Beach is er voor ieder wat wils. Proef onze heerlijke cocktails op een van onze schaduwplekken en laat je verwennen door ons vriendelijke personeel.

Wij zijn geopend van mei tot september en nodigen je graag uit om bij ons langs te komen. Kom langs en beleef de zomer op Foodhall Beach!

Parkeren bij
Foodhall Arnhem

Op de Rijnkade is er plek om met de auto te parkeren. Ook aan de andere kant van de Foodhall is er parkeerterrein Trans waar je betaald kan parkeren. Daarnaast is er op 100 meter afstand, Parkeergarage Rozet en Parkeergarage Q-Park. Hier is genoeg plek voor uw auto. Verder zit Foodhall Arnhem vlakbij de N225, dus is het prima te bereiken vanaf de snelweg.

Openingstijden

Di t/m Do en Zo
12:00 - 22:00
Vr en Za
12:00 - 01:00