Begint jouw hart ook al sneller te kloppen als je denkt aan een goed stuk vlees? The Butcher Shop brengt een steakhouse naar het grote Arnhem. De lekkerste steaks, burgers en gegrilde groente kun je hier bestellen. Met een uitgebreide keuze aan gerechten, weet je dat je hier op het juiste adres bent. De houtskoolgrill zorgt voor een heerlijke smaak, waar menig hart een stuk harder van gaat kloppen.

Grill restaurant in Arnhem

Niet iedereen wil zelf achter de barbecue staan. Maar dat is ook geen probleem, wanneer je in het centrum van Arnhem een steakhouse hebt met de lekkerste stukken vlees en groente van de houtskoolgrill. Het enige aan self service is dat je eerst even moet bestellen bij de stand, de grillmaster doet de rest! Zo maakt de grillmaster een heerlijke masterpiece voor je mond. Hmm!

Uiteraard mogen hier de bekende bbq sides niet ontbreken. Denk aan zoete aardappelfriet met truffelmayo of een maiskolf! Let op dat je niet begint te kwijlen bij het bekijken van de menukaart! 😉

Grill specials van de houtskoolgrill

Shared dining of grote trek? De grill specials van The Butcher Shop zijn het overwegen waard. Zo kan de tomahawk niet ontbreken in onze steakhouse. Een tomahawk is een steak die qua uitstraling veel indruk maakt. Het is een dik stuk vlees, waar nog een stuk bot aan vast zit. Een tomahawk wordt nog wel eens met een hakbijl vergeleken.

Steakhouse in de Arnhemse foodwalhalla

The Butcher Shop wordt in Foodhall Arnhem vergezeld door 12 andere lekkere restaurants. Zo is er ook een Mexicaans restaurant en een heerlijke bakkerij waar je de lekkerste toetjes kunt halen. Toch liever Chinees of Japans eten? Ook dat kan bij Foodhall Arnhem. Bekijk hier alle stands of laat je verrassen in dé foodwalhalla van Arnhem!

tomahawk steakhouse arnhem
gerechten steakhouse in arnhem
steakhouse in arnehm