standhouder vehbi met oesters

Wie ben ik?

Ik ben Vehbi. Al van jongs af aan werk ik in de horeca. Omdat ik geld wilde verdienen voor een fiets, ben ik begonnen als afwasser bij Rijnmozaïk. Ik weet nog precies de dag dat ik daar begon: 2 februari 1991. Met de kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan, heb ik uiteindelijk het restaurant overgenomen.

Mijn klanten ontvang ik als de gasten die ik thuis ontvang. Ik wil mijn klanten met een tevreden gevoel naar huis laten gaan, na hun bezoek aan de VisBar.

Inmiddels heb ik mijn plek helemaal gevonden hier binnen Foodhall Arnhem. Iedereen is erg collegiaal. Het is ‘geven en nemen’. Het is net één grote familie met allemaal diverse nationaliteiten!

De VisBar met heerlijke hapjes en gerechten uit de zee.

Elk gerecht kan worden aangepast naar jouw wens. Ik streef ernaar dat jij met alle tevredenheid kunt genieten van mijn gerechten.

Wat wil ik bereiken met mijn gerechten? Mijn doel is om lekker, gezond en gevarieerde gerechten aan te bieden. Met een uitgebreid assortiment wil ik voor iedereen wat bieden.
Met mijn grote passie voor eten, experimenteer ik graag met diverse smaken en combinaties. Dit leidt tot nieuwe ervaringen bij mijn klanten.

Bij de VisBar werken we met verse producten uit de zee. Daarbij wil ik een divers aanbod bieden. Van kreeftensoep tot een schaaldieren en schelpdierenplateau. Met mijn uitgebreide kaart heb ik niet één nummer 1 gerecht. Maar de gerechten die voor mij bovenaan staan zijn mijn gemarineerde en gefrituurde inktvisringen!

Wist je trouwens dat wij elke vrijdag het weekend goed beginnen? Zo hebben wij elke vrijdag van 15:00 tot 18:00 Oester Friday! Dan geniet je van alle oesters voor maar €1,50! Daar hoort natuurlijk ook een glas of fles Cava bij. Een glas Cava is daarom ook maar €3,- en een fles maar €12,50. Zien wij je met Oester Friday?

oester friday oesters van de visbar
Gerecht
divers assortiment