The Sushi Bar | Foodhall Arnhem

Wie ben ik?

Wij zijn Jeffrey en Yulun. Beide echte horeca-mannen. Jeffrey is 6 jaar geleden begonnen als bezorger bij een sushi restaurant en langzamerhand de keuken ingetrokken. Met een al goedlopende eigen sushitent zet hij samen met Yulun een stap in de Foodhall Arnhem. Yulun is geboren in de horeca. Zijn moeder runt al jaren een succesvol Chinees restaurant waar ook hij eerder werkte. Waarom zijn Jeffrey en Yulun samen een sushibar begonnen? Er is niets lekkerder dan sushi!

Sushi. Maar dan anders!

Bij sushi denk je vaak meteen aan vis, zoals zalm of tonijn. Bij The Sushi Bar geven wij onze sushi graag een westers tintje: fusion style. Hierin verwerken we diverse keukens tot sushi. Dit brengt uitzonderlijke combinaties van ingrediënten en unieke smaken.

Aan wat voor sushi kun je denken? Sushi rolls met kalfshaas bijvoorbeeld, of mexican-style huisgemaakte tonijntartaar. Naast heerlijke losse sushi hapjes kun je bij ons ook terecht voor bento boxes en sharing platters.

Je komt bij ons aan de bar, bestelt van ons unieke menu en wij bereiden. Dagvers en met de hand. Wij willen dat jij de versheid en kwaliteit proeft van onze sushi. Daarbij experimenteren wij continu met ingrediënten, proberen wij alles uit en kiezen tot slot het beste en lekkerste uit om op het menu te zetten.

The Sushi Bar | Foodhall Arnhem
The Sushi Bar
The Sushi Bar