The Sushi Bar | Foodhall Arnhem

Wie zijn wij?

Wij zijn Jeffrey en Yulun. Beide echte horeca-mannen. Jeffrey is 6 jaar geleden begonnen als bezorger bij een sushi restaurant en langzamerhand de keuken ingetrokken. Met een al goedlopende eigen sushitent zet hij samen met Yulun een stap in de Foodhall Arnhem. Yulun is geboren in de horeca. Zijn moeder runt al jaren een succesvol Chinees restaurant waar ook hij eerder werkte. Waarom zijn Jeffrey en Yulun samen een sushibar begonnen? Er is niets lekkerder dan sushi!

Sushi. Maar dan anders!

Bij The Sushi Bar streven wij naar hoge kwaliteit van onze original sushi’s. Dit houdt in dat ze goed gevuld, vers en smaakvol zijn. Alle producten die wij gebruiken in onze gerechten zijn dagvers en dat is één van de redenen waarom onze sushi zo lekker is.

Kom bij ons langs en bestel sushi van ons unieke menu. We bereiden onze sushi dagvers met de hand. Wij willen dat jij de versheid en kwaliteit van onze sushi proeft. Daarbij experimenteren we continu met ingrediënten. Zo gaan wij voor de mooiste en lekkerste sushi in Arnhem.

Naast heerlijke losse sushi hapjes kun je ook bij ons terecht voor sashimi, sushi platters, poké bowls en appetizers.

The Sushi Bar | Foodhall Arnhem
The Sushi Bar
The Sushi Bar | Foodhall Arnhem