The Roti King

Wie ben ik?

Ik ben Djeno. Van jongs af aan ben ik al in de keuken te vinden. In 2007 ben ik in de schuur van mijn ouders met een broodjeszaak begonnen, welke is omgebouwd tot een ware keuken. In 2016 is The Roti King opgezet, waarmee ik met mijn foodtruck op diverse evenementen te vinden ben in Duitsland, België en Nederland. Wat ik mensen wil overbrengen? Om goed voor je lijf te zorgen met goed en gezond eten. Het doet mij een enorme deugd als mijn voedsel wordt gewaardeerd.

Roti, het nationale gerecht van Suriname.

Daar waar de passie van de The Roti King ligt. De Surinaamse roti die wij bereiden is helemaal zelfgemaakt. Het deeg, de vulling en de kruiden, alles volgens het familierecept. Het wordt vers bereid waar jij bij staat. Proef de échte Surinaamse roti.

Bij The Roti King draait alles om puur, feel good en met liefde bereid voedsel. En dát proef je. Naast overheerlijke zelf samen te stellen Surinaamse roti’s kun je bij ons terecht voor chutneys, een broodje pom en diverse proefplankjes met allerlei exotische producten. Alle ingrediënten en producten die wij gebruiken voor de bereiding zijn natuurlijk van aard. Niets is lekkerder dan het gebruik van verse ingrediënten.

Roti King Foodhall Arnhem
The Roti King
Roti King Foodhall Arnhem