The Roti King

Wie ben ik?

Ik ben Djeno. Na 25 jaar in de sales ben ik voor mezelf begonnen. Ik wilde graag doen wat mij gelukkig maakte, waarbij ik ook bij andere mensen een glimlach op het gezicht kan toveren. 

Mijn passie voor eten is van jongs af aan begonnen bij mijn moeder in de keuken. Ik zag hoe zij elke zaterdag naar de markt ging voor verse producten en op zondag werd ik wakker met de verse lucht van roti. Ze kon met haar eten mensen met elkaar verbinden en dat wilde ik ook.

Roti, het nationale gerecht van Suriname.

Roti kennen we allemaal. Het is het nationale gerecht van Suriname. Maar je ziet eigenlijk nooit dat het vers voor je neus wordt geserveerd. Dit is vaak omdat het te veel werk is. Maar ik ga geen uitdaging uit de weg! De échte verse Surinaamse Roti kan jij dus vinden in de Foodhall!

Daarbij vind ik het belangrijk om goed voor je lijf te zorgen met goed en gezond eten. Daarom worden mijn gerechten elke dag vers bereid. Vanaf het deeg, de ingrediënten van de roti tot aan de vulling. Mijn nummer 1 gerecht zijn ook de hardlopende gerechten: roti en de roti wraps!

Veel mensen weten niet precies wat roti is. Roti is die plaat alleen al. Bij mij krijg je verse roti, vers van de plaat. Verser kan je niet krijgen! Bij mij proef je de échte Surinaamse roti.

Met mijn eigen foodtruck was ik op diverse evenementen te vinden. Daar zag ik mensen genieten van mijn eten. Toen kwam ik op het idee om het concept op één vaste plek te faciliteren. Zo ben ik uiteindelijk bij Foodhall Arnhem terecht gekomen. De energie van Arnhem vind ik fijn. De locatie en de mensen zijn leuk. Dat ervaar je hier ook in de Foodhall!

roti king platter in foodhall arnhem