The Grill | Foodstand | Foodhall

Wie ben ik?

Ik ben Renato van Leeuwen en ik ben standhouder van twee foodstands binnen Foodhall Arnhem. Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot verpleegkundige maar met een grote passie voor koken ben ik uiteindelijk toch in de horeca beland. Hiervoor heb ik acht jaar in het restaurant van mijn broer gewerkt. Ik heb daar ontzettend veel mogen leren. Nu heb ik, met trots, naast The Butcher Shop ook de Borrelplankjes en Charcuterie als stand binnen Foodhall Arnhem.

Burgers & Steaks

The Butchershop heeft een uitgebreid menu. Van veggies tot overheerlijke burgers en steaks direct van de houtskoolgrill. Met mijn passie voor koken sta ik elke dag genietend achter het vuur de heerlijke stukken vlees om te draaien. Het vlees wordt op echt hout bereid, wat vervolgens verkoold tot houtskool. Hierdoor wordt de smaak extra lekker.

Deze stand is toch wel voor de échte vleesliefhebbers. Zo verkopen we kogelbiefstuk, dry aged rib eye en nog meer heerlijke gerechten van de houtskoolgrill. Menig hart (vooral van de mannen, maar we sluiten vrouwen zeker niet uit) gaat hier toch wel een stukje harder van kloppen.

Ook aan de vegetariërs wordt er gedacht. Zo grillen wij ook groenten en verkopen we veggie burgers. Zo hopen wij iedereen blij te kunnen maken met onze gerechten. Ik haal het meeste energie uit de bezoekers die genieten van hun eten. Zo kan ik dag in, dag uit met een glimlach en een gevoel van tevredenheid mijn klanten begroeten.

Kom gerust een kijkje nemen bij The Butcher Shop!

the butcher shop burger
Diverse sides van zoete aardappelfrietjes met truffel mayonaise tot aan gegrilde groente.
Burgers & Steaks op grill