Pizza Autentica | Foodstand | Foodhall

Wie ben ik?

In Foodhall Arnhem staat een echte Napolitaanse houtoven waarin erg lekkere pizza’s worden gemaakt. Pizza Autentica maakt echt onderscheidt van de reeds bestaande pizzeria’s in Nederland. Elke week is er een pizza van de week en elke maand hebben wij een pizza special. Zo kan je elke keer weer iets nieuws proberen. Reis jij mee naar Italië?

Heb jij wel eens écht authentieke pizza geproefd?

Bij ons reis je naar Italië wanneer je onze authentieke pizza’s proeft. Hoe wij dit doen? Met onze houtoven, ingrediënten en pizzabakkers uit Napoli. Ja, je lees het goed. Alles komt werkelijk uit Napoli!

Het unieke aan de houtoven is dat hij is gemaakt met echte lavasteen. Daardoor kan het in de oven maar liefst 500 graden worden! Daarbij leveren kleine familiebedrijven onze ingrediënten. Hiervoor hebben wij bewust gekozen zodat wij met ambachtelijke producten de kwaliteit kunnen leveren zoals het hoort en kan jij de authenticiteit proeven. De pizza’s worden met de hand gemaakt door onze pizzabakkers uit Napoli. Net als in Italië!

Krijg je nu al trek? Dan ben je van harte welkom bij ons om Pizza’s van onze pizza Chef Simone Marechiaro te proeven! Bekijk ons menu hieronder.

carpaccio pizza autentica
Pizza Autentica | Foodhall Arnhem
Pizza Autentica | Foodhall Arnhem