Pizza Autentica | Foodstand | Foodhall

Wie ben ik?

Ik ben Arman, pizzabakker van Pizza Autentica. Al jarenlang voorzie ik festivalbezoekers van heerlijke Armeense barbecues en ben ik regelmatig te vinden op o.a. Tomorrowland en Lowlands met een Italiaanse foodtruck. Waarom ik met Pizza Autentica ben begonnen? Mijn passie is om Nederland échte pizza te laten proeven. Samen met mijn jongens uit Napoli bezorg ik pizza met een verhaal: authenticiteit.

Heb jij wel eens écht authentieke pizza geproefd?

Als je in Italië van pizza hebt genoten, dan weet je dat de pizza’s daar anders zijn dan hoe wij ze in Nederland kennen. In Nederland houden we van die heerlijke krokante korst, maar wist je dat een authentieke pizzabodem- en korst smullend zacht is? Bij ons in Foodhall Arnhem kun je Italiaanse pizza’s eten zoals ze in een écht Italiaans restaurant proeven.

Bij Pizza Autentica kun je de authenticiteit proeven. 100% authentiek Italiaans met de handgemaakte pizza, gebakken in een échte steenoven door pizzabakkers uit Napoli. Zoals het hoort. Naast heerlijke pizza’s kun je bij Pizza Autentica smullen van lasagnes, pasta’s en kleine pizzabroodjes voor de lunch.

Pizza Authentica Foodhall Arnhem
Pizza Authentica Foodhall Arnhem
Pizza Authentica Foodhall Arnhem