borrelhapjes borrelen in arnhem

Wie ben ik?

Ik ben Renato van Leeuwen en ik ben standhouder van twee foodstands binnen Foodhall Arnhem. Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot verpleegkundige maar met een grote passie voor koken ben ik uiteindelijk toch in de horeca beland. Hiervoor heb ik acht jaar in het restaurant van mijn broer gewerkt. Ik heb daar ontzettend veel mogen leren. Nu heb ik, met trots, naast de Borrelplankjes en Charcuterie ook de The Butcher Shop als stand binnen Foodhall Arnhem.

Borrelplankjes en charcuterie

Bij het borrelen horen natuurlijk goed uitziende borrelplankjes. Charcuterie staat voor mooie vleeswaren, zoals hammen en patés. Bij mij in de stand vind je dan ook heerlijke hammen, onder andere de Spaanse Pata Negra. Natuurlijk zijn er ook andere lekkere borrelhapjes: olijven, Hollandse bittergarnituur en de beroemde Velpse bamiballen van automatiek beursken. Met een lekker wijntje, speciaalbiertje of een smaakvolle cocktail kun je heerlijk genieten van deze borrelplankjes en charcuterie.

Luxe belegde broodjes voor de lunch

Naast een heerlijke borrel, kan je ook heerlijk lunchen bij Borrelplankjes & Charcuterie. Met heerlijke luxe broodjes als de heerlijke steak sandwich, brood met gerookte zalm of een broodje met rib eye carpaccio. Dat klinkt toch heerlijk? Het water loopt bij ons ook al in de mond. Zo is er voor ieder wat wils bij de Borrelplankjes & Charcuterie.

borrelplankjes en charcuterie Foodhall Arnhem
broodje zalm borrelplanken en charcuterie
borrelhapjes borrelen in arnhem