borrelhapjes borrelen in arnhem

Wie ben ik?

Ik ben Renato van Leeuwen en ik ben de beheerder van twee foodstands binnen Foodhall Arnhem. Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot verpleegkundige maar met een grote passie voor koken ben ik uiteindelijk toch in de horeca beland. Hiervoor heb ik acht jaar in het restaurant van mijn broer gewerkt. Ik heb daar ontzettend veel heb mogen leren. Nu heb ik, met trots, naast de Borrelplankjes en Charcuterie ook de The Butcher Shop in mijn beheer binnen Foodhall Arnhem.

Borrelplankjes en charcuterie

Bij het borrelen horen natuurlijk goed uitziende borrelplankjes. Charcuterie staat voor mooie vleeswaren, zoals hammen en patés. Bij mij in de stand vind je dan ook heerlijke hammen, onder andere de Spaanse Pata Negra. Natuurlijk zijn er ook andere lekkere borrelhapjes: olijven, Hollandse bittergarnituur en de beroemde Velpse bamiballen van automatiek beursken. Met een lekker wijntje, speciaalbiertje of een smaakvolle cocktail kun je heerlijk genieten van deze borrelplankjes en charcuterie.

Daarmee heb ik voor ieder wat wils, er is niets beter dan het zien van tevreden gezichten bij mijn gasten. Zo kan ik de gehele dag met een lach mijn gasten begroeten.

Borrelen in Arnhem | Foodhall Arnhem
borrelhapjes borrelen in arnhem
Borrelplankjes & Charcuterie | Foodstand | Foodhall Arnhem