borrelhapjes borrelen in arnhem

Wie ben ik?

Ik ben Renato van Leeuwen en ik ben standhouder van Borrelplank & Charcuterie en van The Butcher Shop. Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot verpleegkundige maar met een grote passie voor koken ben ik uiteindelijk toch in de horeca beland. Hiervoor heb ik acht jaar in het restaurant van mijn broer gewerkt. Ik heb daar ontzettend veel mogen leren. Nu hoop ik jou te verrassen met lekkere borrelhapjes bij Foodhall Arnhem.

Borrelplankjes en charcuterie

Bij het borrelen horen natuurlijk goed uitziende borrelplankjes. Charcuterie staat voor mooie vleeswaren, zoals hammen en patés. Bij mij in de stand vind je dan ook heerlijke hammen, onder andere de Spaanse Pata Negra. Natuurlijk zijn er ook andere lekkere borrelhapjes: olijven, Hollandse bittergarnituur en de beroemde Velpse bamiballen van automatiek beursken. Met een lekker wijntje, speciaalbiertje of een smaakvolle cocktail kun je heerlijk genieten van deze borrelplankjes en charcuterie.

Luxe belegde broodjes voor de lunch

Naast een heerlijke borrel, kan je ook heerlijk lunchen bij Borrelplankjes & Charcuterie. Met heerlijke luxe broodjes als de heerlijke steak sandwich, brood met gerookte zalm of een broodje met rib eye carpaccio. Dat klinkt toch heerlijk? Het water loopt bij ons ook al in de mond. Zo is er voor ieder wat wils bij de Borrelplankjes & Charcuterie.

borrelen arnhem borrelplankjes charcuterie
croque monsieur lunch arnhem
lunchen arnhem foodhall