balous-foodbar-arnhem-borrelplanken-lunch

Wie zijn wij?

Wij zijn Rick en Emely. Allebei een groot hart voor de horeca, lekker eten en borrelen in goed gezelschap. We hebben beide ruime ervaring in restaurants en hotels zowel op de werkvloer als achter de schermen. Met Balou’s Borrelplanken voorzien wij de gasten in deze prachtige Foodhall graag van smakelijke gerechten!

Balou’s Borrelplanken

Bij het borrelen horen natuurlijk goed uitziende borrelplankjes. De gerechten van Balou’s zijn ideaal om te delen. We gebruiken all time favorite producten en hebben voor iedereen wat wils. Zowel de kaasliefhebber, de vegetariër als de carnivoor kan bij ons terecht! Natuurlijk zijn er ook andere lekkere snacks als gemarineerde burrata, chicken bites en de onmisbare bittergarnituur. Met een lekker wijntje, speciaal biertje of een smaakvolle cocktail kun je heerlijk genieten van onze gerechten.

Luxe belegde broodjes voor de lunch

Naast de borrelplankjes voor bij de borrel kun je ook bij Balou’s terecht tijdens de lunch. We serveren heerlijke luxe broodjes met oa. pulled chicken, serranoham of gegrilde groenten. Dat klinkt toch heerlijk? Het water loopt bij ons ook al in de mond.

borrelplank luxe broodjes arnhem balous foodbar
croque monsieur lunch arnhem
lunch arnhem balous foodbar foodhall