Standhouder Antepia Foodhall Arnhem

Wie ben ik?

Ik ben Ali. Ik heb een passie voor voedsel, en dan voornamelijk Arabisch voedsel. Koken zit in mijn kern en heb ik van huis uit meegekregen. Daarom ben ik regelmatig door het land te vinden op festivals met mijn foodtruck. Waar het koken van voedsel bij mij om draait? De belevenis, sensatie, smaken en het proeven van authentiek Arabisch. Mijn #1 gerecht zijn zeker de lamskoteletten.

Houtskool gerechten uit de Arabische keuken.

Bij ons vind je verschillende gerechten uit de Arabische keuken. We zijn voornamelijk gespecialiseerd op houtskool gerechten en presenteren dan ook graag onze houtskool proeverijen in de Foodhall Arnhem. Daarnaast vind je op ons menu verschillende vleessoorten als lamsvlees, koteletten, kip en gehaktstaven. Heb je wel eens gehoord van Mezzes? Een soort tapas. Dip & share op z’n Arabisch!

Alles wordt vers bereid en op een spies gegrild. We maken gebruik van recepten uit het Midden-Oosten met authentieke specerijen en kruiden uit Turkije, zoals gedroogde chilipepers. Daarbij zorgen we graag voor beleving en sensatie bij de gasten. Bekijk de menukaart voor alle heerlijke Arabische gerechten!

Spareribs