Het stadsstrand aan de Rijnkade

Heerlijk met de voeten in het zand genieten van het mooie weer. In de zomerse maanden, van mei tot september, brengen wij het strand naar de stad! Even afkoelen? Dat kan ook! Met vernevelaars en een zwembad is er genoeg plek om af te koelen. Naast plekken in de zon zijn er ook schaduwplekken waar jij kan genieten van de lekkerste cocktails! Houd de Instagram of Facebook van het heerlijke stadsstrand goed in de gaten voor de laatste updates en nieuwtjes!

Je kunt bij ons genieten van een uitgebreide selectie cocktails. Daarbij horen natuurlijk ook lekkere hapjes. Denk aan een bittergarnituur, nacho chips en heerlijke borrelplanken.

Rose’s Beach & Foodhall Arnhem

Heb je liever een hapje van Foodhall Arnhem op het strand? Ook dat kan! De lekkerste gerechten kun je bij de 13 diverse stands afhalen en meenemen naar Rose’s Beach. Zo kom je niks tekort op ons stadsstrand.

Foodhall Arnhem kent eindeloze mogelijkheden en vele gerechten. Bekijk gerust de stands en hun gerechten online. Er is zo veel lekker eten te verkrijgen. Gelukkig hebben veel stands ook sharing platters om samen te delen. Zo kun je vele diverse hapjes ook proeven! Er is genoeg keuze voor iedereen, met het diverse aanbod van de 13 verschillende stands.

Rose's beach
Mojito Rose's Beach
Verkoeling bij Rose's Beach