Foodhall Arnhem is een grote hal met 13 kleine restaurants op één plek in Arnhem. Zo heb je dus niet één, maar dertien restaurants om uit te kiezen. En mocht je nou niet kunnen kiezen kan je natuurlijk altijd nog bij ieder restaurant iets bestellen. Met deze uitgebreide keuze, is de Foodhall Arnhem het restaurant in Arnhem waar je lekker kunt eten!

Alle wereldkeukens op één plek

Binnen de Foodhall heb je niet alleen keus uit verschillende restaurants, maar ook uit de verschillende wereldkeukens. Dus ben je op zoek naar een Italiaans restaurant, een Mexicaans restaurant of toch een Japans restaurant in Arnhem? Bij de Foodhall vind jij het restaurant met de wereldkeuken die jij zoekt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke Italiaanse pizza of gerechten uit het authentieke Sichuan? Bij de Foodhall kun je terecht voor Italiaanse, Japanse, Vietnamese, Arabische en Mexicaanse gerechten. Maar ook voor een goed stukje vlees van de grill of heerlijke hapjes uit de zee ben je bij de Foodhall op de juiste plek.

Streetfood gerechten en culinaire hoogstandjes

Altijd al eens typisch Thais streetfood willen proberen? Bij onze foodstand Thai Thai vind je authentieke Thaise gerechten waaronder het populaire streefood gerecht phad tai. Of wat dacht je van het nummer 1 streetfood gerecht van Mexico: taco’s. Bij The Mexican vind je bekende Mexicaanse streetfood gerechten, oftewel echt comfort food! Naast al die heerlijke streetfood gerechten hebben we bij de Foodhall ook echt een paar culinaire hoogstandjes. Zo hebben we elke vrijdag oester friday waar je voor een klein prijsje bij de VisBar kunt genieten van de lekkerste oesters en natuurlijk een glaasje bubbels.

Van de lekkerste steaks tot aan vegan burgers

Door de verschillende kleine restaurant bij de Foodhall Arnhem kan iedereen slagen. Heb je bepaalde voedselvoorkeuren? Geen probleem!  Bij ons kun je terecht voor onder andere glutenvrije, vegetarische, veganistische of halal gerechten.  Er zijn verschillende foodstands die rekening houden met jouw voedselvoorkeuren. Denk onder andere aan: de Green Food truckMuiMui Vietcorner en Antepia. Zo hebben ze bijvoorbeeld bij de Green Food Truck heerlijke vegan burgers en vind je bij MuiMui Vietcorner verse vegetarische spring rolls.

Speciaal bieren, cocktails of toch liever een kop koffie?

Niet alleen voor de lekkerste gerechten kan je terecht bij de Foodhall, aan onze grote bar in het midden van de Foodhall maakt onze barman met een glimlach je favoriete drankje klaar. Bij ons vind je verschillende speciaal bieren van de tap of op fles die goed aansluiten bij de verschillende gerechten van de foodstands, heerlijke cocktails en verschillende soorten frisdranken. Maar ook voor een goede kop koffie of verse thee ben je bij ons aan het juiste adres.

Dus ben je op zoek naar een restaurant in Arnhem waar je heerlijk kunt eten? Dan is Foodhall Arnhem een goede plek! Met alle wereldkeukens op één plek is de Foodhall de hotspot om je trek te stillen.

foodtruck-thais-japans-surinaams-restaurant
gin tonic foodhall arnhem bar
foodtruck restaurant