Foodhall Arnhem

Bij Foodhall Arnhem draait het om lekker eten en gezelligheid. Een dagje geshopt in het centrum van Arnhem? Heerlijk gerelaxt bij Rose’s Beach? Op zoek naar een gezellige plek om te lunchen of borrelen in Arnhem? Er is genoeg keus voor iedereen! Vegan, vegetarisch of glutevrij? Het kan allemaal. Kom gezellig langs bij Foodhall Arnhem!

Met onze culinaire talenten is Foodhall Arnhem de ideale plek om samen te komen. Daarnaast kun je hier ook genieten van heerlijke gerechten uit diverse keukens! Ook bieden wij bij het culinaire eten een bijpassend drankje.

Onze standhouders

Foodhall Arnhem is dé plek om uit je comfortzone te stappen! Probeer eens wat nieuws! Benieuwd naar welke wereldwijde keukens wij aanbieden?

biologisch eten in kom

Green Food Truck

Hou jij van Healthy food? Kom dan eens langs bij de Green Food Truck! Deze hippe gerechten worden met liefde gemaakt en zijn volledig...

Oreo Cheesecake

Sweet Honey Bakery

Homemade taart, crêpes & desserts by Jasmine. Elke dag kun je bij ons van iets nieuws genieten, laat je verrassen!

The Sushi Bar

The Sushi Bar

Sushi, maar dan anders! Naast heerlijke losse sushi hapjes kun je ook bij ons terecht voor sashimi, sushi platters, poké bowls en appetizers.

The Mexican | Foodhall Arnhem

The Mexican

Work hard, be nice, eat tacos! Bij ons kun je naast taco’s ook nacho's en quesedilla's uit de Mexicaanse keuken proeven.

Antepia Foodhall Arnhem

Antepia

Kom in de Arabische sferen met de lekkerste gerechten uit het Midden-Oosten! Deze keuken staat bekend om zijn authentieke gerechten.

Vietnamese sharing platter

MuiMui Vietcorner

De Vietnamese keuken heeft veel meer te bieden dan alleen loempia's! Wil je dat ook ervaren? Kom gerust langs!

The Roti King

Bij The Roti King draait alles om puur, feel good en met liefde bereid voedsel. Kom jij bij ons langs?

Sichuan Dimsum Foodhall Arnhem

Sichuan Dimsum

Typische Chinese gerechten uit de keuken van het authentieke Sichuan, een provincie in China. Unieke gerechten, unieke smaken.

Pizza Autentica Foodhall Arnhem

Pizza Autentica

Een Italiaanse keuken met traditionele pasta's en pizza's. Geen doorsnee pizza’s, maar échte ambachtelijke Italiaanse pizza’s uit een authentieke houtoven!

Heerlijk stuk vlees van The Butcher Shop

The Butcher Shop

Dé foodstand binnen Foodhall Arnhem met de lekkerste steaks, burgers en gegrilde veggies.

borrelhapjes borrelen in arnhem

Borrelplankjes & Charcuterie

Niks is beter dan een goed gevulde borrelplank naast uw heerlijke wijntje, biertje, cocktail of ander drankje. Ook daar kunnen wij voor zorgen! Benieuwd?

VisBar | Foodstands | Foodhall Arnhem

VisBar

Elk gerecht kan worden aangepast naar jouw wens. Ik streef ernaar dat jij met alle tevredenheid kunt genieten van mijn gerechten uit de zee.

Thai thai beeld en bord

Thai Thai

Authentieke Thaise gerechten, maar dan met een culinaire twist. Bij Thai Thai vind je heerlijke gerechten, allemaal met liefde gemaakt!