Ons concept

Good food, good mood! Én laten wij nou net de beschikking hebben over 13 wereldwijde keukens!

Foodhall Arnhem, gelegen aan de Rijnkade te Arnhem, brengt diverse wereldkeukens samen naar één plek. Hier zorgen onze enthousiaste ondernemers en culinaire talenten voor de lekkerste hapjes en drankjes. Wat is ons doel? Het ultieme vakantiegevoel ervaren doordat het lijkt alsof je je op een buitenlandse markt bevindt. Zo dichtbij kun je het vakantiegevoel bij Foodhall Arnhem ervaren.

Elke ruimte heeft haar eigen sfeer en indeling, passend bij de authenticiteit van de keuken en smaak van de standhouder. Dus dertien keukens met dertien verschillende sferen en smaken. De wereldse gerechten worden bereid en klaargemaakt waar je bij staat. Dit betekent dus dat alles 100% vers is. Lekkerder dan dat kun je het niet krijgen! Wil je grenzeloos eten in Arnhem? Kom dan naar Foodhall Arnhem.

Hoe gaat het in z’n werk?

Bestel je eten bij een foodstand naar keuze. Bij onze foodstands ontvang je een buzzer die afgaat op het moment dat het gerecht klaar is. Op dat moment kan jij je bestelling ophalen en kan je samen genieten van de heerlijke culinaire gerechten die Foodhall Arnhem te bieden heeft.

Daarnaast biedt onze centrale bar bij elk gerecht een passend drankje. We hebben een groot aanbod aan bijzondere wijnen, speciaal bieren, cocktails en meer. Een avond vol lekker eten en genoeg drinken! Klinkt het concept van Foodhall Arnhem jou goed in de oren? Kom dan snel de sfeer proeven!

Ook kun je bij ons terecht om een lekker avondje te borrelen op het terras, aan de bar of (in de zomer) op het strand bij Rose’s Beach! Verder zijn er ook mogelijkheden voor bedrijfsuitjes.

 

Parkeren bij Foodhall Arnhem

Op de Rijnkade is er plek om met de auto te parkeren. Ook aan de andere kant van de Foodhall is er parkeerterrein Trans waar je betaald kan parkeren. Daarnaast is er op 100 meter afstand, Parkeergarage Rozet en Parkeergarage Q-Park. Hier is genoeg plek voor uw auto. Verder zit Foodhall Arnhem vlakbij de N225, dus is het prima te bereiken vanaf de snelweg.

stands foodhall arnhem
concept foodhall arnhem
hapjes concept foodhall