Gezellig samen kletsen, een hapje eten of borrelen, het leven is een feestje! Zo maken wij er bij Foodhall Arnhem er ook graag een feestje van. In onze foodwalhalla kan je naast lekker eten, ook heerlijk borrelen in Arnhem. Met een uitgebreide keuze aan dranken en hapjes, is Foodhall Arnhem de place to be voor een gezellige avond uit!

Hotspot voor hapjes en drankjes

Met de 13 foodstands is er genoeg eten te vinden binnen de Foodhall. Maar bij het borrelen komt toch wel één stand echt tot zijn recht: onze Borrelplankjes & Charcuterie foodstand. Hier heb je de keuze uit kleine borrelhapjes tot een grote borrelplank voor jou en je gezelschap. Met de diverse kleine borrelhapjes kan je natuurlijk ook zelf een borrelplank samenstellen. Van bittergarnituur tot een kaasplank, bij Borrelplankjes & Charcuterie is er genoeg keuze aan heerlijke (kleine) hapjes.

Wat is een borrel zonder de enige echte Foodhall Arnhem Gin?

We horen je al denken: Foodhall Arnhem Gin?! Ja, we hebben onze eigen gin! En een echte gin liefhebber, moet die natuurlijk bij ons komen proeven. Bij onze centrale bar verrassen onze barmedewerkers je graag met hun G&T creaties. Wij vinden namelijk dat een heerlijke G&T op zijn tijd zeker mag. Gin is immers het favoriete drankje van de Britse koningin Elizabeth. Wij zijn ervan overtuigd dat ook zij fan zou zijn van onze eigen gin! 😉

Speciaal bieren, cocktails of toch liever een kop koffie?

Naast onze eigen Foodhall Arnhem Gin, hebben wij nog veel meer dranken. Heerlijke cocktails, speciaal bieren, likeuren en wijnen. Moet je nog rijden? Ook voor wie even geen alcohol drinkt bij de borrel, hebben wij genoeg alcoholvrije dranken. Probeer eens de Pinkyrose Lemonade Chili & Grapefruit, een feestelijk drankje zonder alcohol!

Dus ben je op zoek naar een toffe plek om te borrelen in Arnhem? Dan is Foodhall Arnhem een plek om sowieso te ontdekken met jouw beste maten of vriendinnen.

borrelen in Arnhem met de enige echte Foodhall Arnhem Gin
gezellig borrelen in arnhem
borrelhapjes borrelen in arnhem