Bedrijfsuitje Arnhem

Wil jij een bedrijfsuitje bij de nieuwste hotspot van Arnhem? Dat kan bij ons op de dinsdag en de woensdag! Er kan vanaf 30 personen een plek gereserveerd worden. Van donderdag tot en met zondag kun je gewoon gezellig naar binnen lopen.

Groepsarrangement

Daarnaast kun je bij ons met groepen creditpasjes aanvragen. Hoe kom je aan zo’n pasje? Je kunt een pas aanvragen bij de manager. De manager zet het besproken bedrag op je pasje. Hiermee kun je dus bijvoorbeeld trakteren als jij met je vriendengroep voor je verjaardag komt of wanneer jij met je bedrijf komt en iedereen een vast budget krijgt. Je kunt bijvoorbeeld 40 passen met 20 euro aanvragen. Als je met een groep van 30 personen of meer gebruik wil maken van onze pasjes, laat dit dan ons van te voren even weten. Dan zorgen wij dat de pasjes alvast voor jullie klaarliggen! De pas is te besteden bij alle foodstands en de bar.

Tevens kunnen de pasjes ook als cadeaubon worden gebruikt. Zo kan je ook je vrienden of familie verrassen met een cadeaubon!

Let op! Het tegoed van de passen kunnen niet retour worden gegeven en het verlies van de pas is op eigen risico.

Heb je verder nog vragen over de mogelijkheden van je bedrijfsuitje of over de (cadeau)pasjes? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier of mail naar info@foodhallarnhem.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. See you soon!