Sweet Honey Bakery is onze eigen bakkerij van Foodhall Arnhem. Een heerlijke stand vol zoetigheden in een snoepwinkeltje aan de Rijnkade. Hier kun je genieten van een heleboel lekkere zoetigheden en taarten. Standhouder Jasmine maakt de smakelijke creaties zelf met een culinaire twist. Ze maakt gebruik van Oosterse specerijen, zoals kaneel, kardemom, gember en rozenwater. Met behulp van deze ingredi├źnten maakt ze de lekkerste zoetigheden, taarten en boxen voor jou!

Zoetigheden van Sweet Honey Bakery

Naast dat je bij deze zoete stand je hapjes kunt afhalen wanneer je bij de Foodhall bent, kun je ook deze zoete hapjes to go bestellen. Zo kan jij thuis heerlijk genieten van onze zoetigheden, taarten en boxen. Ideaal als vrienden of familie op bezoek komt. Maar het is ook lekker om zelf op te eten.
Wat jij voor thuis kan bestellen is geheel afhankelijk van het assortiment dat wij op dat moment aanbieden. Ons assortiment verandert niet vaak, maar er is elk seizoen een lekkere seizoensbox vol zoetigheden. Ook maken ze bij Sweet Honey Bakery boxen voor verschillende feestdagen. Zo wordt je altijd verrast met veel lekkers!

Het laatste assortiment aan lekkers van Sweet Honey Bakery kun je vinden op hun Instagram kanaal: Sweethoneybakeryarnhem.

Afhalen of bezorging Sweet Honey Bakery

Heb jij al lekkers gezien wat jij wil bestellen? Dat kan! Via het Sweet Honey Bakery Instagram-account kun jij je bestelling doorgeven. Met je bestelling kun je een afspraak maken wanneer je de zoetigheid komt afhalen, maar je kunt het ook in de regio Arnhem laten bezorgen voor een meerprijs van 3 euro. Doordeweeks wordt er na 18:00 uur bezorgd. In het weekend worden de bestellingen bezorgd tussen 12:00 en 14:00 uur.

Ben je bij de Foodhall? Neem dan gerust een kijkje bij Sweet Honey Bakery en laat je verrassen door de heerlijke zoete hapjes van onze bakkerij in Arnhem.

taart met bloemen foodhall
suikervrije taartjes foodhall arnhem
taarten van the sweet honey bakery